Trener Gorice: Za Hajduk ne treba motivacija. Dao sam ostavku, ali Črnko ju je odbio

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

TRENER Gorice Igor Angelovski najavio je zaostali susret 4. kola SuperSport HNL-a, u kojem će u srijedu od 16:30 gostovati kod Hajduka na Poljudu. Gorica se trenutno nalazi na posljednjem mjestu na tablici s tek šest bodova, koliko iznosi i njen zaostatak za Rijekom.

Črnko odbio ostavku Angelovskog

Gorica je u prošlom kolu izgubila 2:1 kod Lokomotive, a Angelovski je nakon toga podnio ostavku, no predsjednik Gorice Nenad Črnko to je odbio. Makedonski stručnjak u sedam utakmica na klupi Gorice osvojio je tek jedan bod.

"Dobro znamo u kakvoj smo situaciji. Utakmica protiv Lokomotive je bila prilika da dođemo do tri boda i što prije uhvatimo korak s ostalim ekipama. Nažalost, odigrali smo dva različita poluvremena, prvo je bilo dosta loše, a u drugom smo mi bili bliže da okrenemo utakmicu na svoju stranu, ali dogodio se njihov drugi pogodak, koji su uspjeli sačuvati do kraja", započeo je Angelovski pa dodao:

"Iz profesionalne i moralne obaveze osjetio sam da moram otići do predsjednika Črnka i ponuditi ostavku. Međutim, predsjednik to nije prihvatio te smo dogovorili kako riješiti neke stvari i izvući se iz ove situacije, a vjerujem da možemo."

Angelovski: Za Hajduk ne treba motivacija

Podsjetimo, Gorica i Hajduk susreli su se prije svega deset dana u 13. kolu SuperSport HNL-a, a Splićani su odnijeli pobjedu pogotkom Marka Livaje duboko u sudačkoj nadoknadi, iako je Gorica od 49. minute imala igrača manje.

"Za Hajduk ne treba priprema niti motivacija. Dolazimo u nogometnu atmosferu protiv kluba za kojeg znamo što znači u hrvatskom nogometu. Ta utakmica je pokazala da je Gorica ekipa koja može parirati svakome jer smo se držali dobro sve do 98. minute. Očekuje nas sasvim nova utakmica i ne volim reći da nemamo što izgubiti, već da imamo puno za dobiti", naglasio je Angelovski.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.