LIGE PETICE

Tottenham pobijedio Southampton. Perišić s klupe gledao kako njegov konkurent zabija

Foto: Profimedia

TOTTENHAM je u prvoj utakmici nove sezone Premier lige s 4:1 pobijedio Southampton na svom stadionu te tako najavio sezonu u kojoj se od njega jako puno očekuje. Antonio Conte je prošle sezone posložio momčad, a tijekom ovog ljeta doveo je i niz novih igrača kojima je proširio kadar pa se sada od londonskog kluba očekuje rezultatski iskorak.

Ako je suditi po prvoj utakmici, situacija se čini vrlo dobrom. Nije tako izgledala tijekom cijelog susreta jer je Southampton bio taj koji je poveo. James Ward-Prowse je golom u 12. minuti utišao domaće navijače, ali Tottenham se vrlo brzo vratio u igru.

Perišićev konkurent zabio prvi gol Tottenhama

Pogodak za izjednačenje postigao je Ryan Sessegnon, glavni konkurent Ivana Perišića kada je pozicija lijevog krilnog beka u pitanju. Hrvatski nogometaš je utakmicu počeo na klupi, a u igru je ušao tek u 66. minuti.

Do tad je susret već bio riješen. Eric Dier je u 31. minuti zabio za preokret, a u drugom dijelu je pobjeda Tottenhama potvrđena s još dva gola. Prvo je Mohamed Salisu zatresao vlastitu mrežu u 61. minuti, a onda je u 63. Dejan Kuluševski postavio konačnih 4:1.

U terminu od 16 sati odigrane su još tri utakmice. Bournemouth je s 2:0 pobijedio Aston Villu, Leeds je bio bolji od Wolvesa 2:1, a Newcastle je s 2:0 poželio dobrodošlicu Nottingham Forrestu, povratniku u Premier ligu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.