Torcidaši ogorčeni zbog 250 ulaznica: Da su nam dali i tri karte, nas bi u Zaprešić došlo tri tisuće!

TORCIDA je za posljednju utakmicu između Intera i Hajduka u Zaprešiću dobila 1.500 ulaznica, no za ovu predstojeću će dobiti samo 250.

Čini se kako je posljednje gostovanje Hajdukovih navijača u Zaprešiću ostavilo traga i na raspoloženju Interova klupskog vodstva. Podsjetimo, nakon susreta 1. ožujka, došlo je do intervencije zaštitara prema navijačima Hajduka, a tada je jedan djelatnik zaštitarske službe koristio i sprej suzavac što prema zakonu nije smio imati.

Naime, prema dostupnim informacijama, za nedjeljnu utakmicu između Intera i Hajduka, Torcida će dobiti samo 250 ulaznica, to jest zakonskih pet posto od ukupnog kapaciteta stadiona. U tome ništa nije sporno, no pomalo čudi odluka zaprešićkog kluba obzirom da je za posljednji ogled između ova dva kluba gostujućim navijačima bilo pripremljeno 1500 ulaznica.

"Poslali smo obavijest Hajduku da njihovi navijači mogu ulaznice kupiti u pretprodaji do subote u podne. Nakon toga se ulaznice za zapadnu tribinu neće prodavati. Dobrodošlo je 250 pripadnika Torcide jer smo im toliko ulaznica namijenili. Nitko s obilježjima Hajduka neće pak moći kupiti ulaznice za "glavnu" tribinu niti na nju ući. Na to ćemo strogo paziti, a detalje ćemo usuglasiti na sastanku s predstavnicima policije i redarske službe koja će biti ista kao i tijekom našeg prvog ovosezonskog sraza s Hajdukom", rekao je Branko Laljak, direktor Intera, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Iz Torcide poručuju da ih to neće spriječiti u nakani da dođu na utakmicu u Zaprešić. Poručuju da će ih minimalno tri tisuće biti na stadionu.

"To je tužno, ali ovo sve nama samo dodatno podigne atmosferu. Ovo je dokaz koliko smo mi kao skupina daleko ispred svih i očito je da to nekima smeta. Idemo u Zaprešić u velikome broju, kupit ćemo karte za glavnu tribinu ako treba. Da nam daju tri karte ići će nas tri tisuće!", poručio je tajnik Kluba navijača Hajduka Torcida Stipe Lekić.

M.Š.
Foto: Joško Ponoš (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.