nfl

Tom Brady je na tribini vidio klinca koji je prebolio rak. Evo što je napravio

Foto: Guliver Image

TAMPA BAY BUCCANEERSI pobijedili su sinoć Chicago Bearse 38:3 i tako nastavili sa sjajnom formom predvođeni neuništivim Tomom Bradyjem.

Živa legenda NFL-a bacila je četiri touchdowna čime je postao prvi igrač u povijesti NFL-a koji je u karijeri bacio više od 600 touchdown dodavanja. Brady je kompletirao 20 od 36 dodavanja i rutinski je odveo svoju momčad do šeste pobjede iz sedam utakmica ove sezone.

Svoju veličinu Brady je pokazao i izvan terena. Poznat po angažiranom humanitarnom radu, 44-godišnji quarterback je pred kraj utakmice na tribini spazio dječaka koji je imao natpis "Tom Brady mi je pomogao da pobijedim rak mozga". I dok su momčadi još igrale, Brady je odšetao do tribine i dječaku poklonio kapu nakon čega se dijete rasplakalo od sreće, a otac ga je zagrlio.

"To je stvarno bilo lijepo. Čovječe, kako je taj klinac jak. Ovakve stvari nam otvaraju oči i kad to vidiš, shvatiš da je ono što mi radimo na terenu potpuno nebitno u usporedbi s onime što neki prolaze u svojim životima. Jako puno nas igrača se trudi da kroz svoje zaklade pomaže ljudima i mislim da bi svatko od nas u svakom trenutku trebao napraviti najviše što može", rekao je Brady nakon utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.