Ten Hag poludio na zvijezdu Uniteda, javio se i Roy Keane: "Zabije svakih 14 godina"

Foto: Epa

IZA Manchester Uniteda je još jedna sezona za zaborav. U Ligi prvaka samo ih teorija vodi u nokaut fazu, a u Premier ligi tek su sedmi. Na subotnjem gostovanju kod Newcastlea izgubili su 1:0, a s obzirom na prikazanu igru, moraju biti sretni da su minimalno poraženi. Engleski mediji pišu kako je tijekom utakmice došlo do svađe između trenera Erica ten Haga i Anthonyja Martiala.

Ten Hag je sredinom prvog dijela poludio na Martiala nakon što se Francuz nije vratio u obranu, a u 60. minuti, umjesto njega, u igru je ušao Rasmus Højlund. Francuz je bijesan što je morao izaći te nije ni pogledao Ten Haga na putu prema klupi.

Nešto kasnije, u jednoj emisiji, na Martiala se okomila i legenda Uniteda, Roy Keane.

"Martialu opraštamo jer zabije gol svakih 14 godina. Reći ću samo jednu stvar: ako nas Newcastle stavi pod pritisak, bolje ti je da uzmeš loptu, pomogneš momčadi da se podigne i dobije prostora za disanje. Što je napravio Martial? Dotaknuo je loptu i jeftino je prodao. United ga je prije par godina pokušao riješiti. Momčad se sudi prema tome kako igra u velikim utakmicama. Ako Martial za to nije sposoban, onda možda ne bi trebao biti igrač Uniteda", rekao je Keane za Sky Sports.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.