transferi

Telegraph: United je rješenje za napad našao u donjem domu Premiershipa

Foto: EPA-EFE

MANCHESTER UNITED ovog ljeta traži novog napadača.

O tome već danima pišu engleski mediji iako je sve više onih koji zagovaraju ostanak Edinsona Cavanija, fantastičnog Urugvajca koji je u 38 nastupa za United zabio već 16 golova uz prosjek od jednoga gola svakih 128 minuta.

El Matador se odlično snašao na Old Traffordu, osobito u finišu sezone, i postoji opcija da Cavani ostane još jednu sezonu. No, on je već u 35. godini i ne može biti dugoročno rješenje pa United razmatra druge opcije.

Glavne želje su navodno Erling Haland i Harry Kane, ali obojica bi mogli biti preskupi čak i za United. Tako je Telegraph danas objavio da se klub raspituje za Southamptonova napadača Dannyja Ingsa koji ima još godinu dana ugovora s 14. momčadi Premiershipa.

Ings je ove sezone zabio 13 golova u 32 utakmice za Southampton, a sezonu ranije je upisao čak 25 golova, što mu je omogućilo i poziv u englesku reprezentaciju. S njim United ne bi imao nikakvih problema s prilagodbom, a teško je očekivati da će Southampton tražiti puno više od 25 milijuna eura, kolika je Ingsova procijenjena vrijednost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.