TRANSFERI

Telegraph: Guardiola je u Madridu za rekordnu odštetu pronašao novog Fernandinha

Foto: EPA

MANCHESTER City je pronašao zamjenu za Fernandinha i spreman ju je platiti čak 70 milijuna eura, čime bi srušili rekord najskupljeg ulaznog transfera u povijesti kluba, piše Telegraph. Riječ je o Rodriju iz Atletico Madrida, a rekord su postavili dovođenjem Riyada Mahreza za 68 milijuna eura. 

Cityjeva skaut služba već neko vrijeme prati 22-godišnjeg Španjolca, a sada se čini kako se upravo on istaknuo kao najozbiljniji kandidat za Fernandinhova nasljednika. 

Žele pojačati momčad prije FIFA-inih sankcija

Imaju u Cityju spremne i alternativne opcije, a jedna od njih je Tanguy Ndombele iz Lyona, ali Rodri ostaje prioritet jer zadnju riječ po pitanju novih igrača ipak ima Pep Guardiola.

Guardiola je bio razočaran nakon što City nije uspio potpisati Frenkieja De Jonga iz Ajaxa, ali njegov transfer u Barcelonu ima i dobrih strana, sada je sigurno kako Barcelone neće Cityju biti konkurencija za potpis Rodrija. 

Cityju prijeti dva prijelazna roka druga zabrana dovođenja igrača zbog nepravilnosti prilikom registracije i transfera igrača mlađih od 18 godina pa sada žele što prije riješiti kadrovske probleme da mogu spremni dočekati potencijalne sankcije od strane FIFA-e. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.