EP U VATERPOLU

Talijanski trener bijesan nakon poraza od Hrvatske: Sramota, ne želim o tome govoriti

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

HRVATSKI vaterpolisti igrat će u finalu Europskog prvenstva nakon što su u polufinalnoj utakmici bili bolji od Italije 11:10. Dramatična završnica otišla je na stranu Hrvatske nakon što je realizirala peterac pri kraju utakmice, a onda i obranila talijanski napad. Izbornik talijanskih igrača Sandro Campagna nije skrivao bijes i razočaranje ishodom utakmice.

Pojedini talijanski mediji pišu o "krađi" i "pogrešnim odlukama suca koji je Balkancima dao nepostojeći peterac u završnici", a potom donose i Campagnin komentar na utakmicu.

"Sramota! Ne želim o tome ni pričati. Peterac koji je odlučio utakmicu je sramota. Nicosija nije napravio prekršaj, dapače, napravio ga je Loren Fatović. Da bi nas pobijedili, morali su napraviti ovakve stvari, ne bi im inače bilo lako", izjavio je Campagna u analizi utakmice i dodao:

Talijani ponosni i ljutiti zbog završnice

"Puno smo griješili u napadu, posebice u trenucima kad smo imali igrača više. Čestitao bih svojim igračima na napravljenom. Zadovoljstvo je gledati ih kako treniraju i igraju."

"Moramo biti ponosni na svoju igru. Igrali smo protiv 11 tisuća protivničkih navijača, tu je i taj peterac. Ponosni smo, ali i ljutiti zbog toga kako je završilo", prokomentirao je susret i talijanski reprezentativac Andrea Fondelli.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.