LIGE PETICE

Talijanski mediji: Bobana i Maldinija odbila petorica trenera u 48 sati

Foto: EPA-EFE

MILAN je trenutačno u užasnom stanju. Novi trener Marco Giampaolo pred otkazom je nakon četvrtog poraza u šest kola Serie A i talijanski mediji već mu traže nasljednika.

Posljednja se na račun Rossonera osladila Fiorentina u nedjelju navečer pobjedom 3:1 na San Siru, što je Paola Maldinija i Zvonimira Bobana natjeralo da potraže novog trenera. Talijanski mediji pišu da su ih odbila petorica i to u samo 48 sati.

Brzinski su Maldini i Boban kontaktirali Andrija Ševčenka, no on im se zahvalio i odbio ponudu jer je trenutačno izbornik Ukrajine s kojom ima realne šanse izboriti Europsko prvenstvo sljedećeg ljeta.

Potom su iz Milana kontaktirali Massimiliana Allegrija, bivšeg trofejnog trenera Juventusa, ali i Milana, s kojim je osvojio Scudetto. Allegri ih je odbio jer želi voditi klub u Engleskoj kad se za to otvori prilika.

Za posao nije zainteresiran ni Gennaro Gattuso, koji je Giampaolov prethodnik. On se ljuti na klub. 

Kontaktiran je zatim Claudio Ranieri, ali od toga također ne bi trebalo biti ništa jer je tražio višegodišnji ugovor, što se Bobanu i Maldiniju nije svidjelo.

Posljednja opcija bio je bivši trener Intera Luciano Spalletti, međutim on klub ne želi preuzimati usred sezone pa je odmah sve demantirao.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.