Szczesny: Jedva sam disao, uplašio sam se. Nikad mi se to nije dogodilo

Foto: EPA

GOLMAN Juventusa Wojciech Szczesny napustio je teren u 44. minuti utakmice četvrtfinala Europa lige protiv Sportinga (1:0). Poljak se najednom požalio na bol u prsima, a nakon što mu se nekoliko minuta ukazivala pomoć, u suzama je napustio teren. Zamijenio ga je Mattia Perin.

Szczesny se požalio na tahikardiju, ali Juventusovi liječnici kažu da je nakon prvih pregleda sve u redu. To je potvrdio i sam vratar Juventusa nakon utakmice. "Dobro sam, osjećao sam anksioznost, ali obavili smo pretrage i sve je u redu. Uplašio sam se, to mi se nikada nije dogodilo, jedva sam disao i jako sam se zabrinuo", rekao je pa se krenuo šaliti:

"Prava je istina da sam vidio da je Mattia bio sjajan na treningu. Osjećao sam se umorno i znao sam da će on imati dvije sjajne obrane u 94. minuti. Šalim se, pucali su ravno u njega! Čestitao sam mu, on je čovjek zlatnog srca, dobro se slažemo. Šteta što i Carlo (Pinsoglio, treći golman Juventusa, op.a.) nije ušao, imali bismo hat-trick sjajnih obrana. Mattia je bolji u komunikaciji s ekipom, ja sam samo zgodan."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.