LIGA PRVAKA

Sve je bio dogovorio s Dinamom, a sada je ključni igrač utakmice za polufinale LP-a

THOMAS PARTEY, sjajni defenzivni veznjak Atletica, bit će ključni igrač večerašnjeg četvrtfinala Lige prvaka koje njegov klub od 21 sat u Lisabonu igra protiv Leipziga, pišu španjolski mediji.

Partey (27) u ugovoru s Atleticom, koji vrijedi do ljeta 2023., ima klauzulu da može otići za 50 milijuna eura. Žele ga Arsenal i Liverpool, kojima nije problem platiti toliko. 

Žestoki destruktivac iz Gane, koji je ove sezone dobio čak 16 žutih kartona, donedavno je govorio kako mu je želja završiti karijeru u Atleticu, u kojem je od juniorskih dana.

Ipak, prije utakmice protiv Liverpoola u prvoj nokaut-rundi Lige prvaka poručio je da mu je san igrati na Anfieldu i da voli engleski stil nogometa. Zbog te izjave Atletico je ubrzao pregovore s njim oko novog ugovora i nudi mu veću plaću uz otkupnu klauzulu od 100 milijuna eura. 

Zanimljivo, Partey je prije četiri godine bio blizu dolaska u Dinamo. Već je bila dogovorena posudba uz mogućnost da klub braće Mamić otkupi njegov ugovor, ali nakon što je Ganac tih dana odigrao sjajnu utakmicu i zabio odlučujući gol u pobjedi Atletica nad Levanteom, u Madridu su se predomislili i odlučili ostaviti tada 22-godišnjaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.