LIGE PETICE

Što znamo o trenutno najvećem skandalu u talijanskom nogometu?

Foto: Getty Images

KAPETAN Atalante Alejandro Papu Gomez danas je bijesan napustio trening Atalante nakon navodno novog sukoba s trenerom Gianon Pierom Gasperinijem.

S trenerom se sukobio na poluvremenu utakmice s Midtjyllandom u Ligi prvaka, a čini se da se strasti i dalje nisu smirile. Evo što dosad znamo. 

Bijesan otišao s treninga

Argentinac je u ponedjeljak trenirao u Zigoniji pred očima predsjednika Antonija Percassija koji je bio u klubu kako bi sa stožerom pratio ždrijeb za osminu finala Lige prvaka. 

Atalanta je izvukla Real Madrid, a Gomez je, kako piše Tuttomercato, napustio trening-kamp Atalante u društvu ženinog brata vidno neraspoložen i bijesan.

Početak sukoba u Ligi prvaka

Sve je počelo kad je u prvom poluvremenu utakmice s Midtjyllandom Papu Gomez odbio pratiti Gasperinijeve upute s klupe. Nakon toga je došlo do sukoba u svlačionici na poluvremenu, a Gomez se nije vratio na travnjak u drugom dijelu.

Od tad Gomez je igrao protiv Ajaxa u Ligi prvaka, a predsjednik Percassi uvjeravao je javnost da sve može biti riješeno iza zatvorenih vrata kluba. Navodno se Gomez ispričao suigračima i treneru te se sastao s čelnicima kluba kako bi izgladio odnose.

Gasperini je nakon utakmice održao monolog o tome da trener mora imati slobodu izbora i donošenja odluka za koje smatra da su ispravne, a dodao je i kako nije siguran da klub zna kako riješiti ovaj problem.

Izgleda da Gomez odlazi

Gomez nije bio sretan kad je izostavljen iz kadra za Udinese, a Gasperini ga je ostavio na klupi i protiv Fiorentine u jučerašnjoj utakmici. Danas se Gomez oglasio na Instagramu i dao do znanja da bi njegovo vrijeme u Atalanti moglo biti gotovo. Obećao je da će istinu o svemu što se dogodilo reći kad ode iz kluba.

Da bi Gomez mogao napustiti klub u siječnju, potvrdio je i Gianluca Di Marzio, jedan od najpoznatijih talijanskih novinara i stručnjaka za transfere. Čini se da će se situacija riješiti sama od sebe. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.