STIŽE GOLGETER ZA LIGU PRVAKA? Rijeka pregovara s Rapidom, dobre vijesti šalje im bivši kapetan

Foto: SK Rapid 

MOMČAD Matjaža Keka maksimalno je posvećena večerašnjoj utakmici i borbi za Ligu prvaka (2. kolo kvalifikacija protiv velškog The New Saints), no u uredima Rijeke žestoko se radi na pojačavanju kadra.

Novost je da Dario Čanađija ide na posudbu u slovensku Olimpiju, kod Igora Bišćana. Veznjak Rijeke nema previše prostora pored Bradarića i Mišića pa stoga njegov odlazak nije iznenađenje.

Kada je riječ o dolascima u svlačionicu Rijeke, radi se na transferu Mateja Jelića, 26-godišnjeg napadača rođenog u Našicama. Jelić je karijeru započeo u Belišću, da bi preko Dinama, Lokomotive, Lučkog, Karlovca i Rudeša 2013. godine preselio u Slovačku.

Bio je prvi strijelac prvenstva 2014/15. u dresu Žiline (19 pogodaka), zabijao je i u europskim utakmicama te posljednjeg dana prijelaznog roka, u ljeto 2015. godine, za milijun eura preselio u bečki Rapid. Goran Đuričin, trener Rapida, više ga ne vidi u prvom planu, piše SN, a preko nekadašnjeg kapetana Rijeke Ivana Močinića koji igra za bečki klub, stižu informacije da Jelić pozitivno razmišlja o tome da se preseli u Rijeku.

Klubovi su u pregovorima, a Rijeka pokušava dogovoriti posudbu s pravom prvokupa. Jelić je 2011. godine već bio na probi na Kantridi, ali tadašnji trener Ivo Ištuk odlučio se za Slovenca Čehića.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.