Stevens otvorio vrata pomirbi s Pokrivačem: Svatko zaslužuje drugu priliku

PREDSTAVA na relaciji Nikola Pokrivač i Huub Stevens dobila je još jedan čin nakon što Pokrivač oštro odgovorio treneru salzburškog kluba, koji je prije nekoliko dana tužno ustvrdio kako bivši veznjak Dinama svojim ponašanjem i neprofesionalnošću dovodi u pitanje karijeru.

Pokrivač se šokirao tim tvrdnjama, dodavši kako nema govora o njegovom neprofesionalnosti.

"Zaista se mogu samo na nasmijati na takve izjave, koje uopće nemaju veze s istinom. U svojoj cijeloj karijeri sam se ponašao pristojno i profesionalno, slušajući svaki riječ svoj trenera. Zaista ne znam što se događa. Nedavno smo igrali prijateljsku utakmicu gdje sam zabio gol i upisao dvije asistencije. Nakon utakmice me Stevens pohvalio, a ujutro sam dobio zapovijed da moram trenirati s juniorima", rekao je Pokrivač.

Stevens mu nije ostao dužan: "Zabio je gol u prijateljskoj utakmici? Pa kao da je to najveće referenca. Iskreno, ne sjećam se da sam ga pohvalio nakon utakmice. Gledajte, on ima izražene nogometne kvalitete i nema sumnje da ja pravog Pokrivača želim u svojoj momčadi. Razgovarao sam već s njima, ali možda je problem u tome što on ne govori najbolje njemački".

"Nije to nikakva tragedija što trenira s juniorima. Za svakog igrača za kojeg mislim da trenutno nije dovoljno dobar da trenira s prvom momčadi, pošaljem ga da trenira s juniorima. a koncu, ja sam pobornik teze da svatko ima pravo na drugu priliku. Ukoliko Nikola pokaže razumijevanje za situacije i počne davati svoj maksimum na treninzima, nema sumnje da će se vrlo brzo vratiti u momčad", rekao je Stevens za kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.