NBA LIGA

Steve Kerr: Zbog ovoga bih mogao dobiti otkaz, ali svejedno ću vam ispričati

Foto: EPA

GOLDEN STATE WARRIORSI iz trećeg su pokušaja stigli do prve pobjede u novoj NBA sezoni. Svladali su New Orleans Pelicanse 134:123 u jednoj od najefikasnijih utakmica sezone.

Trener Warriorsa Steve Kerr očekivao je takvu utakmicu, što je i otkrio ispričavši anegdotu gostujući u emisiji na radiju KNBR 680.

"Moram vam nešto ispričati. Postavio sam marginu na broj koševa s ostatkom trenerskog stožera. Ovo je vjerojatno protiv NBA pravila, mogao bih zbog toga izgubiti posao i vjerojatno nije pametno da o tome govorim na radiju. Prije utakmice gledao sam njihovu postavu pa našu. Oni igraju s niskom petorkom, mi igramo s niskom petorkom. Mi imamo šutere posvuda, oni također. Ponudio sam okladu za jedan dolar - hoće li biti više ili manje od 228 koševa", pričao je Kerr.

Javio se Aaron Miles, trener zadužen za razvoj igrača kojeg su još 2005. Warriorsi doveli kao nedraftiranog rookieja, ali nikad mu nisu dali priliku, a najveći dio igračke karijere proveo je u Europi.

"Miles je uskočio: 'Manje! Bit će manje koševa.' Siroti Aaron... Utakmica je završila, a ja sam već bio potpuno zaboravio na okladu. Ušao sam u svlačionicu, a Aaron mi je pružio jedan dolar. Umro sam od smijeha", ispričao je trener Warriorsa.

Kerrova margina pala je pet minuta prije kraja, utakmica je završila s ukupno 257 koševa.

Naravno, Kerr neće dobiti otkaz iako je bilo kakva vrsta klađenja na NBA utakmice donedavno bila strogo zabranjena, no zov novca od postotka koji liga dobiva od uplata bio je prevelik pa je odnedavno legalno kladiti se u Las Vegasu.

Ova oklada nije prošla službene kanale u Las Vegasu, ali za vjerovati je da će NBA Kerru progledati kroz prste s obzirom na iznos koji je zaradio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.