StarCraft II je besplatan, preuzmite i zaigrajte jednu od najboljih strategija današnjice

Foto: Blizzard
 
BLIZZARD je ispunio obećanje! Sada možete slobodno preuzeti StarCraft II te ga igrati potpuno besplatno, ali s nekim ograničenjima. Najvažnije je da je mod za više igrača, odnosno multiplayer, potpuno besplatan s jedinicama iz svih ekspanzija, kao i mogućnosti natjecanja na ljestvici. 
 
Ako se dosad niste zaljubili u StarCraft, sada je pravo vrijeme da mu pružite priliku. Malo je koja igra imala toliko utjecaja na razvoj esporta i čitave gaming industrije kao što je to imao StarCraft. Krajem devedesetih u Blizzardu nisu bili ni svjesni što su napravili, a odličan posao su odradili s nastavkom. 
 
>>Kako je Južna Koreja postala kolijevka globalnog fenomena zvanog esport
 
StarCraft II možete besplatno preuzeti na službenim stranicama ili preko Blizzard Appa, a sve što je potrebno je postojeći Battle.net račun koji možete besplatno napraviti, ali sigurni smo da ga već imate. 
 
Cijela igra, odnosno StarCraft II: Legacy of the Void neće biti potpuno besplatna, što je razumljivo pošto su milijuni igrača platili igru i pripadajuće ekspanzije. Od kampanja bit će dostupna samo Wings of Liberty, a preostale možete naknadno kupiti. 
 
Co-op mod također dolazi s nekim ograničenjima. Možete igrati sa svim Commanderima, ali samo s Raynorom, Kerrigan i Artanisom možete igrati neograničeno, dok će ostali Commanderi biti besplatni do petog nivoa. Povodom nove stranice u povijesti StarCrafta Blizzard je pripremio i odgovarajuće promotivne videe.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.