REGIJA

Srpski trener seksualno napastovao konobaricu u Južnoj Africi. Dobio je otkaz

Foto: Orlando Pirates F.C.

SRPSKI nogometni trener Milutin Mićko Sredojević dobio je otkaz na klupi reprezentacije Zambije zbog seksualnog napastovanja konobarice u Južnoj Africi.

"Trener zambijske nogometne reprezentacije Milutin Sredojević (51) pojavio se ranije danas na sudu u Novom Brightonu zbog optužbi za seksualno zlostavljanje", prenosi tamošnji list 24news“ i dodaje: 

"Navodi se da je ranije ovog tjedna, u ponedjeljak, 7. prosinca, u Port Elizabethu, 39-godišnjakinja dostavljala kavu na stadion Wolfson kad je pitala Sredojevića hoće li mu trebati šećer uz kavu. Navodno je rekao da neće i otkrio da mu je potrebna druga vrsta šećera dok je pokazivao na njene usne. Navodi se da se gospođa žalila šefu, koji je zauzvrat upozorio Sredojevića da to više ne čini. Kasnije tog dana gospođa je ponovo donosila kavu na isti stadion i ovog puta joj je Sredojević navodno dodirnuo stražnjicu, nakon čega je i uhićen."

Incident se dogodio prije nekoliko dana u Port Elizabethu, a cijeli slučaj potvrdile su i vlasti u Južnoj Africi. Sredojević je uhićen je u Port Elizabethu prije puštanja uz jamčevinu. 

Osim Zambije Sredojević je ranije vodio i reprezentacije Ruande i Ugande, a bio je i trener mladih selekcija Jugoslavije. Bio je i šef stručnog stožera u mnogim afričkim klubovima.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.