LUKA MODRIĆ

Srpski mediji o Modriću: "Magičan potez", "Tjera vas da zavolite nogomet", "Majstor"

Foto: EPA

REAL MADRID plasirao se u polufinale Lige prvaka nakon produžetaka u uzvratnom ogledu četvrtfinala natjecanja protiv Chelseaja. Madridska momčad je do 80. minute gubila 0:3, a onda je zahvaljujući Modrićevoj asistenciji Rodrygu i golu Karima Benzeme u produžetku uspjela eliminirati aktualnog prvaka Europe. Igračem utakmice proglašen je Modrić, kojeg ističu svjetski mediji, a dive mu se i u Srbiji.

Kapetan hrvatske reprezentacije je sjajno, vanjskim dijelom desnog stopala savršeno pronašao Rodryga na vrhu peterca, a njemu je ostalo da samo podmetnuti nogu i smanjiti na 1:3, čime je Real osigurao produžetak. To Modrićevo dodavanje izazvalo je divljenje, a ističu ga i srpski mediji.

"Godine su za njega samo broj"

Kurir tako navodi da je Modrić bio jedan od najzaslužnijih za povratak iz nokdauna, a Modrićevu asistenciju opisuje kao "magičan potez". Na istom je tragu i Telegraf, koji hrvatskog kapetana zove "doktorom nogometa" te dodaje da je Modrić još jednom pokazao da su "godine samo broj i da je i s nepunih 37 godina majstor". Dodavanje opisuje kao trenutak "čiste magije".

O Modrićevoj "fantastičnoj asistenciji" piše i B92, dok portal sportske.net u tekstu pod naslovom "Chelsea  briljirao pa se srušio! Modrićev čarobni štapić i opet taj Benzema!" navodi da je Modrić izveo dodavanje "koje vas tjera da volite nogomet".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.