hrvatski nogometaši

Srpska legenda Bayera preporučila Kovača bivšem prvaku Europe: Niko je čovjek za vas

Foto: Guliver Image/Getty Images

PREMDA čelnici Borussije iz Dortmunda tvrde da je pozicija Luciena Favrea sigurna, njemački mediji nakon domaćeg poraza od Bayerna vrše strahovit pritisak na upravu i nije nemoguće da do kraja sezone žuto-crna momčad dobije novog trenera.

Jedan od trenera čije se ime spominje u kombinacijama za novog stručnjaka Dortmunda je bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. On je nakon otkaza u Bayernu bez posla i trenutačno čeka najbolju ponudu. Za Dragoslava Stepanovića (71), umirovljenog trenera i stručnjaka koji je u karijeri vodio Athletic Bilbao, AEK, Leipzig, Eintracht, a s Bayerom iz Leverkusena osvojio njemački kup, Kovač je idealan trener za Dortmund.

Stepanović je u razgovoru za portal Sport1 otkrio da je u odličnim odnosima s Kovačem i da upravo njega vidi kao trenera koji bi mogao prekinuti dominaciju Bavaraca.

''Da, čujemo se s vremena na vrijeme. Niko Kovač je divna osoba i nadam se da neće pogriješiti pri odabiru sljedećeg kluba. Već nam je svima pokazao što može osvojivši tri naslova s dva velika kluba, a u Frankfurtu je dokazao i to da zna kako raditi s mladim igračima i razvijati njihov potencijal. Budući da Borussia ima jako puno mladih i darovitih nogometaša, dojma sam da je Kovač odgovarajuća osoba za taj klub'', rekao je Stepanović pa dodao:

''Mislim da ne bi bilo dobro da prihvati ponudu Herthe samo zato što ga uz taj klub veže srce, radi pomoći samo. To obično ne završi dobro.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.