TRANSFERI

Srbin je najtraženiji igrač u Europi. Najavio je da na ljeto mijenja klub

Foto: EPA

SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ ovog će ljeta napustiti Lazio, objavio je to srpski veznjak svojim suigračima i čelnicima kluba, a vijest je glasno odjeknula u talijanskim medijima. Nakon što se godinama spekuliralo o njegovom odlasku i licitiralo svotom od 100, 150 ili više milijuna eura odštete, sada će konačno doći do rastanka.

Dijete Vojvodine za rimski klub nastupa od 2015. godine i do sada je upisao 224 nastupa u kojima je zabio 46 pogodaka. Sada je došlo vrijeme da napusti Rim, a talijanski Il Messaggero piše da je njegov menadžer Mateja Kežman već postigao dogovor s klubom te da mu Lazio neće raditi probleme.

Lotito želi više novca od onog što je ponuđeno

Odmah nakon što se pročulo da je Savić odlučio napustiti klub, stigle su dvije ponude. PSG i Manchester United spremni su platiti 60 milijuna eura odštete, a u redu stoji i Juventus koji zasad nije svoj interes izrazio brojem.

Claudio Lotito, kontroverzni predsjednik Lazija, s kojim će svatko tko želi Savića morati sjesti na stol, navodno želi da svota za koju će srpski reprezentativac napustiti Rim bude za 5 ili 10 milijuna eura veća od trenutne ponude PSG-a i Uniteda. Očekuje se da će se sigurno naći klub koji je voljan udovoljiti tim zahtjevima te da će Savić na SP u Kataru ići kao nogometaš novog kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.