NOGOMET

Sport: Barcelona je pronašla igrača kojeg će dovesti ako ne kupi Halanda

Foto: EPA

ERLING Haland i dalje je najveća Barcelonina želja za ljetni prijelazni rok, no u klubu su svjesni da je norveški napadač Borussije Dortmund zanimljiv mnogim klubovima jake platežne moći, pa su pronašli i alternativu ako ne uspiju dovesti željenu zvijezdu. Pokaže li se dovođenje Halanda nemogućom misijom, Barca će se okrenuti Alexanderu Isaku.

Švedski napadač spominjao se često i u siječnju tijekom prijelaznog roka, a najčešće zbog mogućeg preseljenja u Arsenal. Londonski klub bio je zainteresiran za njegovo dovođenje zbog situacije s Pierre-Emerickom Aubameyangom, no ohladio se kad su iz Real Sociedada podsjetili na klauzulu u njegovom ugovoru. Ona navodno iznosi 80 milijuna eura.

Barcelona je Isaka željela dovesti i prošlog ljeta i otad održava odnos s njim. Dodaje se da su Isak i njegov agent svjesni da nisu najviše na listi Barceloninih prioriteta, ali i da postoji mogućnost suradnje te da u slučaju njegova mogućeg prelaska u Barcu transfer ne bi trebao iznositi koliko piše u ugovoru o ranijem raskidanju suradnje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.