Splićani ga izviždali, Kukoč na rubu suza: Nisam nikad rekao ni poželio otići u Dinamo!

ULAZAK Tončija Kukoča umjesto Rubena Lime na dvoboju Hajduka i Karlovca splitska publika popratila je glasnim zvižducima, baš kao i svaki dodir mladog ljevaka u onih 20 minuta koliko je proveo na terenu.

> Hajduk prošao Karlovčane: Dva gola Vukušića, briljirao Anas Sharbini

> Torcida prosvjedovala protiv MaxTV-a

Razlog je navodna izjava kako bi ovog ljeta otišao u Dinamo da mu Hajduk nije ponudio ugovor. Poslije susreta Kukoč je bio utučen:

"Niti sam ikad poželio otići u Dinamo niti sam takvo nešto rekao. Ne mogu vjerovati da mi se ovo događa, valjda će navijači shvatiti da je to plod nečije mašte i grubo manipuliranje", rekao je Kukoč.

Balakov: Svi smo presretni zbog igara Vukušića i Anasa


Ni Krasimiru Balakovu nije bilo drago što su se navijači okrenuli protiv Tončija, ali osmijeh na licu navukla mu je partija njegovih igrača:

"Većinu utakmice smo kontrolirali, žao mi je samo što ranije nismo uspjeli riješiti pitanje pobjednika, jer morali smo postići još koji pogodak. Andrićeva pogreška donijela je malu nervozu, ali ono što je najvažnije smo napravili - pobijedili i prošli dalje", kazao je Balakov.

Karlovac je arhiviran na krilima Ante Vukušića i Anasa Sharbinija: "Njihova forma me posebno veseli, obojica igraju odlično, i svi smo presretni zbog toga", dodao je trener Bijelih.

Trener Karlovca: Hajduk nas se boji, uvjerio sam se u to kad sam vidio zapisnik

Njegov kolega Damir Petravić odmarao je neke igrače u ovoj utakmici. Dok su u opasnoj zoni, Karlovčanima je prvenstvo nemjerljivo važnije od Kupa: "Šibenik je naša najvažnija utakmica ovaj tjedan, a drago mi je što sam se uvjerio kako se Hajduk plaši, jer nastupili su s najjačom postavom. Moji igrači su u velikom grču, vidi se to na njima iako sam tu tek nešto više od mjesec dana", naglasio je Petravić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.