Španjolac ogorčen Engleskom vraća se u Primeru: "Kći mi izgleda kao špiljski čovjek, a jezik je pretežak"

Foto: Guliver Image/Getty Images

KAD je prošlo ljeto iz Celte za 18 milijuna eura došao u City, svi su očekivali da će Nolito pod budnim okom sunarodnjaka mu Guardiole postati jedan od ključnih igrača Građana i Pepov adut u lovu na titulu. No, to se nije dogodilo. Nakon razočaravajuće sezone, Španjolac se vraća u Primeru i na korak je do posudbe u Sevillu.
 
Španjolski veznjak razočaran je onim što je doživio na Otoku, a osim činjenice da je ispao iz svih planova Pepa Guardiole, Nolito je otkrio još nekoliko razloga zbog kojih žarko želi napustiti Englesku.
 
''Kći mi ima čudnu boju lica. Izgleda kao da je bila zatvorena u špilji. Uz to, i engleski je jako težak. Do sada sam naučio jako malo. Znam reći samo 'sutra', 'dobro jutro', 'dobar dan' i to je otprilike to", rekao je za radijsku postaju El Transisto Nolito, koji je u godinu dana uspio naučiti samo tri riječi engleskog.
 
Nolito je u jednoj sezoni u Premier ligi odigrao 19 utakmica, postigao četiri pogotka, a dva je puta asistirao. Dobio je priliku i u Ligi prvaka, u kojoj je u četiri utakmice postigao jedan pogodak. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.