Špaco oprezan, ali samopouzdan uoči Rumunja: Ne bih doveo nijednog igrača Unireje u Hajduk

TRENER Hajduka Stanko Poklepović s velikim oprezom pristupa uzvratnoj utakmici s rumunjskom Unireom. Očekuje ofenzivnog domaćina u uzvratu i ne vjeruje ni u kakve priče o raspadu momčadi.

"Idemo na uzvrat puni samopouzdanja, znamo što trebamo napraviti, što se od nas očekuje. Protivnik je jedna kvalitetna momčad, koja može biti vrlo opasna, a naš je zadak da se othrvamo njihovim napadima, koji će, vjerujem, početi od samog početka utakmice", rekao je u uvodu jutrošnje press konferencije Poklepović.

"Štoviše, oni su već počeli. Ove vijesti o smjeni trenera, prodaji najboljih igrača samo su psihološki rat, uvod i napade na terenu, koji će uslijediti i kojim oni žele proći u Europsku ligu", dodao je.

"Bit će sitnih promjena, Strinić je ozlijeđen"

Špaco ističe kako će biti nekoliko sitnih promjena u kadru, ali da ne želi otkrivati što i kako...

"Što se tiče našeg kadra, bit će sitnih promjena, ali ne želim ništa konkretno govoriti tko će i kako igrati. Moram napomenuti kako je upitan Ivan Strinić zbog ozljede i on vrlo vjerojatno neće nastupiti. Ostali su više-manje spremni za dvoboj. Naravno, vidno su igrači umorni, ali umor ne može biti nikakav izgovor za eventualni neuspjeh", istaknuo je trener Hajduka.

I odlazak izraelskog trenera Ronnyja Levyja gleda kroz negativnu prizmu, međutim ističe kako ga Rumunji više ni sa čim ne mogu iznenaditi.

"To što su ostali bez trenera može biti i negativno za nas. Naime, pojavio se novi strateg s novim idejama, koji momčad možda bolje posloži no što je to pošlo za rukom Izraelcu. No, mislim da nas više nikako ne mogu iznenaditi, spremni smo na sve i sposobni smo prilagoditi se svim kombinacijama", napomenuo je Špaco.

"Ne bih doveo nijednog igrača Unireje"

Pobjeda u uzvratu nije mu bitna, samo i jedino razmišlja o prolasku u Europsku ligu...

"Ne, ne bi doveo nijednog igrača Unireje u Hajduk, sačuvaj Bože. Gledajte, stvarno me ne interesira kakav će biti rezultat, ukoliko prođemo dalje. Samo mi je prolazak u Europsku ligu važan", za kraj će Poklepović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.