Sneijder o najskupljem igraču Premier lige: Gledam ga i pitam se...

Foto: EPA

WESLEY SNEIJDER, umirovljeni nizozemski reprezentativac te nekadašnji igrač Ajaxa, Real Madrida i Intera, komentirao je veznjaka Chelseaja Enza Fernandeza (22) nakon što je engleski klub ispao od Real Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka. Podsjetimo, Argentinac Fernandez je najskuplji igrač u povijesti Premier lige, kojeg je Chelsea Benfici platio 121 milijun eura.

"Ako su te platili 100 milijuna eura, onda barem možeš trčati dok ti se pluća ne razlete, zar ne? Ali on je hodao. Izgubio bi loptu i onda tugovao zbog toga", izjavio je Sneijder o Fernandezu za RTL7 pa nastavio: "Gledam tog dečka i pitam se osjeća li se on odgovornim.

Mislim da nije ni odličan nogometaš, nije mi problem to reći. Vi (voditelj emisije, op. a.) ste rekli da je na Svjetskom prvenstvu tako igrao zbog Lea Messija. Mislio sam da će isto raditi u Chelseaju, ali on to ne čini. Ako stvari u nogometu ne idu lako i ako ne zabijate golove, onda morate paziti da ih ne primite. Morate trčati koliko možete, a on to ne radi."

Chelsea ga je platio 121 milijun eura

Fernandez je aktualni osvajač Svjetskog prvenstva s Argentinom te je bio proglašen i najboljim mladim igračem turnira u Kataru. Otkako je u zimskom prijelaznom roku došao u Chelsea, odigrao je 15 utakmica u kojima je dvaput asistirao za pogodak. S londonskim klubom potpisao je ugovor do ljeta 2031. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.