kriminal u sportu

Slavnu nogometašicu PSG-a pretukli šipkama. Napad naručila suigračica i konkurentica

Foto: Bjorn Larsson Rosvall/TT News Agency via REUTERS

ZASTRAŠUJUĆA priča iz vrhunskog ženskog nogometa, i to iz kluba koji je jučer pobijedio Real u Ligi prvakinja.

Aminata Diallo, vezna nogometašica PSG-a, uhićena je jer je naručila premlaćivanje šipkama Kheire Hamraoui, koja joj je suigračica u klubu i reprezentaciji Francuske, i to zato što joj je konkurentica za mjesto u momčadima.

Ovo je nogometašica PSG-a uhićena jer je naručila brutalno premlaćivanje suigračice

PSG je potvrdio da je Diallo danas privedena u sklopu istrage otvorene nakon napada na igračicu kluba u četvrtak navečer te dodao: "Otkako je izvršen napad, klub je poduzeo sve nužne mjere kako bi jamčio zdravlje, dobrobit i sigurnost svim članicama momčadi. PSG usko surađuje s policijom kako bi se rasvijetlili detalji napada. Klub detaljno prati tijek istrage i poduzet će odgovarajuće mjere." 

Diallo je iz zajedničkog izlaska vozila Hamraoui kući. Odvela ju je do napadača

L'Equipe donosi detalje nevjerojatnog slučaja i napada: "Nakon zajedničkog izlaska igračica PSG-a, koji je završio večerom u restoranu blizu Bulonjske šume, Hamraoui se kući vraćala autom koji je vozila Diallo. Oko 22 sata automobilu su prišla dvojica maskiranih muškaraca. Jedan je otvorio vrata i sa suvozačkog mjesta izvukao Hamraoui. Zatim su obojica napadača nju udarali željeznim šipkama po nogama prije nego što su pobjegli s mjesta napada." Hamraoui je prebačena u bolnicu, gdje su joj tretirane rane na nogama i rukama. Naravno, nije igrala u pobjedi PSG-a nad Realom (4:0) u LP-u. 

Žrtva napada je slavna i trofejna nogometašica. Ovo joj je druga gaža u PSG-u, nakon one od 2012. do 2016. Hamraoui je tijekom dvije godine u Lyonu i Barceloni osvojila sva četiri nacionalna prvenstva i tri Lige prvaka. Ljetos se vratila u PSG. Tamo ju je dočekala Diallo, koja je tri mjeseca kasnije organizirala brutalni napad na nju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.