transferi

Slavni trener inzistira da Mandžukić dođe u trofejni klub, postoji samo jedan problem

Foto: Epa

PROTEKLIH nekoliko dana turski mediji su pisali kako su sva tri istanbulska velikana - Fenerbahče, Bešiktaš i Galatasaray - zainteresirani za Marija Mandžukića.

Da ta priča drži vodu, dokazuje tekst u tiražnom Yeni Akit Gazetesu, koji piše kako je Galatasaray uporan u namjeri da dovede bivšeg hrvatskog reprezentativca te tvrdi da legendarni trener turskog velikana Fatih Terim inzistira na Mandžukiću.

Isti izvor dodaje da je problem jedino u Radamelu Falcau, kojeg se osvajač Kupa Uefe iz 2000. uporno želi riješiti. U slučaju da dobro unovče sjajnog Kolumbijca, Terim će pokrenuti završni dio operacije Mandžukić, kako bi fantastičnog hrvatskog napadača doveo u Istanbul.

Za očekivati je da će Mandžukić pristati jer je više puta rekao kako je nezadovoljan kvalitetom momčadi i lige koja ga je dočekala po dolasku u Al-Duhail i što prije se želi vratiti jakom europskom nogometu. Galata je klub slavne tradicije s rekordna 22 naslova prvaka i s armijom navijača, što bi Mandžu moglo natjerati da se preseli u Tursku.

"Dobro mu je ovdje, ali sigurno da mu nedostaju toplina i podrška navijača kao na Juventusovom stadionu. Tamo su izvikivali njegovo ime, u Torinu je bio jako voljen, to ga je jako motiviralo. Često razgovaramo o tome - u Kataru morate pronaći druge razloge za motivaciju kada izađete na terene i vidite poluprazne tribine", nedavno je rekao Medhi Benatia, Mandžin suigrač u Juventusu i sad u Al-Duhailu.

Galatasaray, jedini turski klub s europskim naslovom, Mandžukiću može ponuditi sve ono što nema u Kataru, a Terim upravo tu kartu drži kao najveći adut.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.