HRVATSKI NOGOMETAŠI

Slavni kapetan Liverpoola: Jorginho i Kovačić su bezopasni, uopće ne napadaju

Foto: Getty Images

GRAEME SOUNESS bio je kapetan kultne generacije Liverpoola iz 80-ih. Slavni škotski veznjak zna kako je to osvajati trofeje jer ih je s Liverpoolom u šest godina osvojio čak 14.

Voli bocnuti Jorginha i Kovačića

Poznat kao veliki prgavac bez dlake na jeziku, Souness je danas televizijski komentator i analitičar koji često proziva igrače, pogotovo one u veznoj liniji. Sada su na red opet došli Jorginho i naš Mateo Kovačić iz Chelseaja.

"Volio bih igrati protiv Jorginha i Kovačića. Dobro čuvaju loptu i sjajno sve vide, ali to je daleko od dovoljnog. Ne bih se trebao brinuti da će mi netko od njih dvojice utrčati iza leđa jer oni nikad ne napadaju. Ove su sezone zajedno zabili dva gola iz igre", rekao je legendarni Škot.

Evo kako ih je komentirao u prosincu prošle godine.

"Mislim da veznom redu Chelseaja nedostaje još kvalitetnih igrača. Sviđa mi se Kante, svaki put kad ga vidimo, govorimo koliko je dobar, ali mislim da mi Kovačić i Jorginho ne bi igrali ni na terminu za mali nogomet", kazao je tada Souness.

Pogba mu je već godinama na piku

No čini se da su Jorginho i Kova još dobro prošli kada usporedimo Sounessove izjave o njima s onima o Paulu Pogbi.

U veljači 2018. nazvao ga je klincem koji igra svoj nogomet na školskom igralištu. Nekoliko mjeseci kasnije žestoko je oprao Francuza zbog pogreške protiv Chelseaja, a prošlog ljeta Souness je pričao kako Unitedova svlačionica ne želi Pogbu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.