Slaven Belupo potvrdio ostanak mladog trenera na klupi i u nastavku sezone

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

IVICA SERTIĆ potpisao je u četvrtak ugovor sa Slaven Belupom i tako i službeno preuzeo ulogu glavnog trenera seniorske momčadi, objavljeno je na službenim klupskim stranicama.

Mladi hrvatski trener u proteklih više od mjesec dana obavljao je funkciju privremenog trenera te je u tom razdoblju upisao tri remija u prvenstvu, na gostovanjima kod Hajduka, Lokomotive i Rudeša, te jedan poraz u kupu, na gostovanju kod Dinama.

45-godišnji Koprivničanac nosio je dres Slavena i kao igrač. Ukupno je upisao 50 nastupa, 30 u ligi, 12 u europskim utakmicama i osam u kupu, pritom postigavši tri pogotka.

"Ivica Sertić dijete je našeg kluba i kao talentirani trener koji razumije nogomet zaslužuje priliku na klupi Slaven Belupa. Sertić će biti prvi trener iz našeg vlastitog pogona, a nakon 20 godina Slavena u prvoj ligi smatram da je došlo vrijeme da profiliramo prvoligaškog trenera. Imamo momčad koja može i mora više od ovoga što je do sada pokazivala, a na Sertiću i njegovom stožeru je da to izvuče iz nje. Želimo se što prije približiti sredini ljestvice i izbjeći borbu za opstanak", rekao je direktor kluba Zvonimir Šimunović.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.