EUROPA LIGA

Scholes o tragičaru Uniteda: Potreban je novi stoper, govorim to već neko vrijeme

Foto: EPA-EFE/Reuters

MANCHESTER UNITED izgubio je u polufinalu Europa lige od Seville 2:1, a Englezi su najviše nezadovoljni igrom Victora Lindelofa, koji je najveći krivac za drugi pogodak Seville na susretu.

Lindelof je u potpunosti krivo pozicionirao tijelo tijekom ubačaja s desne strane pa je De Jong bez problema zakucao loptu u mrežu pored neopreznog Šveđanina.

Zbog loše reakcije ga je i Bruno Fernandes prozvao još na terenu, a Lindelof mu je odgovorio "odje*i ku*vo". 

Scholes: Unitedu treba novi stoper

Nije ovo prvi put da švedski stoper radi velike pogreške u dresu Uniteda, a legenda kluba Paul Scholes zato smatra kako je vrijeme za promjenu u zadnjoj liniji, iako je napomenuo kako Lindelof nije jedini krivac za primljeni pogodak.

"United je zaslužio pobjedu, stvorio je puno prilika, ali obrambeni dio igre je bio šokantan. Pogotovo kod drugog kola, jedan je napadač u kaznenom prostoru, Lindelof ga je morao vidjeti, a onda je Wan-Bissaka morao pomoći ako misli da ga Lindelof ne vidi. Lindelofov položaj tijela je bio u potpunosti pogrešan. Da su izbjegli tu situaciju vjerujem da bi pobijedili jer je Sevilla izgledala nesigurno, mislim da ne bi stvorila novu šansu. Gotovo cijelu obranu možete kriviti za posljednji gol, ali Lindelof je najveći problem. Mislim da Unitedu treba novi stoper, pričam to već neko vrijeme. Nisam siguran da je Lindelof dovoljno dobar da bude partner Maguireu. Momčadi treba dominantniji stoper", rekao je Scholes, a prenosi ga Goal.com.

Lindelofa je 2017. Jose Mourinho doveo u United za 35 milijuna eura iz Benfice, no za sada nije opravdao uloženi novac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.