atp

Sampras otkrio tko je za njega najveći tenisač svih vremena

Foto: EPA

U RASPRAVU o najvećem tenisaču svih vremena uključio se i nekoć najbolji, Pete Sampras. Komentirajući uspjeh koji je postigao Novak Đoković dočekavši rekordni sedmi put kraj godine na prvom mjestu ATP-ove ljestvice, legendarni američki tenisač, prije pojave velike trojke za mnoge najbolji svih vremena, rekao je da je to sada za njega upravo Đoković.

"Sedam godina, siguran sam da mu je to bonus na sve velike turnire koje je osvojio. Siguran sam da će ih više cijeniti kad bude stariji. Napravio je to dominirajući nad dvojicom velikana, Rogerom i Rafom, a istovremeno se vrlo dobro nosio s generacijom nadolazećih tenisača", rekao je Sampras koji je prije Rogera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića, trojca s 20 Grand Slam titula, bio rekorder s osvojenih 14 turnira najviše kategorije.

"Zaista mislim da je ono što je napravio u posljednjih 10 godina osvajanjem najvećih turnira, konstantnošću, bivajući sedam godina na vrhu... za mene je to očit znak da je najveći tenisač svih vremena", dodao je Sampras.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.