Rodić raskinuo ugovor, Vejić u prvoj momčadi Hajduka, Buljat odlazi u Genclerbirligi?

HRVOJE VEJIĆ pristao je na smanjenje ugovora i priključit će se radu s prvom momčadi Hajduka, što svakako predstavlja veliki plus šampionskim ambicijama Splićana u sljedećoj sezoni.

Rezultat je to dogovora vodstva Hajduka i iskusnog stopera koji je proteklih pet mjeseci trenirao s drugom ekipom Hajduka, čiji su članovi još uvijek Anthony Šerić, Marijan Buljat i Ivo Smoje, koji su iz istog razloga prebačeni u rezerve u siječnju.

Vejićevo priključivanje prvotimcima Bijelih došlo je u trenutku kada je turski Genclerbirligi zagrizao za Juricu Buljata, koji se u netom završenoj polusezoni ustalio u početnoj jedanaestorki. Ipak, prema posljednjim informacijama, na eventualni transfer novopečenog reprezentativca morat će se pričekati još neko vrijeme, s obzirom da je klubu Ivana Radeljića u ovom trenutku glavni prioritet dovođenje Ermina Zeca.

Otišao i Rodić

Ni Ivan Rodić više nije u Hajduku. Napadač koji je stigao iz Šibenika na Poljudu nije dobio pravu priliku i sporazumno je raskinuo ugovor s klubom. Rodić je od zime igrao u drugoj momčadi Hajduka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.