KVALIFIKACIJE ZA EURO

Rijekina crnogorska legenda zadivila Wembley: Evo što je radio slavnom beku

Screenshot

ENGLESKA je razbila Crnu Goru 7:0 u kvalifikacijama za Euro, ali Marko Vešović ostvario je malu pobjedu protiv slavnog suparnika.

Ni manje ni više nego Trenta Alexander-Arnolda, najboljeg ofenzivnog beka na svijetu, koji je kao rekorder po asistencijama (12) za braniča u Premier League prošle sezone ušao u Guinnessovu knjigu rekorda. 

Vešović, igrač istog profila kao TAA, u obrambenom gardu pazio je da ga suparnik ne prođe. Liverpoolov as pokušao mu je provući loptu kroz noge, ali igrač koji je bio simbol Rijekine dvostruke krune i europskih uspjeha prošlih godina pročitao je namjeru i skupio noge te tako odnio loptu Alexander-Arnoldu.

Tako je lovac postao lovina jer Vešović je oduzimanjem lopte pokrenuo kontru, a Alexander-Arnoldu je priredio vrtuljak. Driblingom u trku i promjenama smjera dva puta ga je poslao u prazno, a za kraj je još i pretrčao igrača poznatog po brzini. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimke Vešovićevog vozanja TAA-a možete pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.