RIJEKA POTVRDILA PRVA POJAČANJA "Želimo opet stvoriti momčad za vrh hrvatskog nogometa"

Foto: NK Rijeka

RIJEKINA šampionska momčad se raspala, od igrača koji su prošlog ljeta slavili povijesni naslov prvaka ostalo je samo par prvotimaca, ali s Rujevice su jutros potvrdili dolazak dvaju novih igrača.

Nakon Gavranovića, Vešovića i Mišića otišao je i Elez, a uskoro bi mogao otići i Maleš.

"Saznat ćete sve na vrijeme. Što se tiče dolazaka, ovaj tjedan će biti dovršeni transferi Antonija Čolaka i Luke  Capana", objavio je direktor Rijeke Srećko Juričić dodavši: "Radimo još na nekim transferima, ali ne možemo o njima razgovarati dok ih ne finaliziramo. Prema onome kako idemo, stvaramo dobru ekipu, Rijeka će biti dobra i snažna."

Čolak stiže iz Njemačke gdje je posljednjih godina skupio bogato iskustvo igrajući u Bundesligi i 2. Bundesligi. Iz Hoffenheima bi trebao stići na posudbu do kraja sezone.

Capan stiže iz Lokomotive, a s Rijekom će potpisati na tri i pol godine.

"Cilj je stvoriti momčad za vrh hrvatskog nogometa"

Kao i većina hrvatskih prvoligaša, Rijeka je danas započela s pripremama za proljetni dio sezone. Izabranici Matjaža Keka i ove zimske pripreme, kao i lani, odradit će u Portugalu gdje će otputovati 22. siječnja.

Srećko Juričić vjeruje da će i u narednoj fazi klub imati jaku i konkurentnu momčad.

"Nama je cilj ponovno stvoriti momčad koja će biti u vrhu hrvatskog nogometa. Ciljevi su nam ostali isti, jedina razlika je što ćemo to pokušati izvesti s nekim drugim igračima", rekao je.

"Imamo svoj plan i program kojega ćemo početi ostvarivati i vjerujem da ćemo u drugom dijelu prvenstva i idućoj sezoni imati snažnu ekipu koja će biti u vrhu hrvatskog nogometa i boriti se za Europu", rekao je Srećko Juričić

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.