Rijeka "nema stav" o slučaju Soudani, Hajduk objavio žestoko priopćenje!

Foto: Index, HNK Rijeka 

RIJEKA "nema stav" o ukidanju suspenzije koju je El Arabiju Hilal Soudaniju izrekao disciplinski sudac Saša Pavličić, po prijavi igrača iz četvrte lige zbog nesportskog ponašanja Dinamova napadača u susretu s Lokomotivom. Sudac Tihomir Pejin propustio je sankcionirati Soudanija, a po prijavi igrača NK Plomin reagirao je sudac Pavličić i odrezao mu utakmicu suspenzije. Potom  se hitno sastala Komisija za žalbe HNS-a i vratila Soudanija u kadar za derbi s Hajdukom (subota, 15 sati).

>>> STIGLA PRESUDA, SOUDANI OSLOBOĐEN KAZNE! 

Slučaj je potresao hrvatski nogomet. U borbi za naslov puca se iz svih oružja. Dinamo četiri boda zaostaje za Rijekom koja nema komentara na front mimo travnjaka.

"Nismo imali komentar prije, nemamo ga niti sada", poručuju iz kluba preko glasnogovornika Alena Rivettija. 

U Hajduku su objavili priopćenje, ali i dopis HNS-u te klubovima pod grbom saveza. Traže hitan sastanak s klubovima i HNS-om kako bi se prekinuo teatar apsurda.

Javila su se i braća Mamić, Zoran iz pustinje, a Zdravko s priprema za suđenje zbog optužbi za težak kriminal u Dinamu. Porukom "Nećete razbojnici" stao je u obranu kluba zbog kojeg mu se sudi, a dan kasnije na sjednici u HNS-u ukinuta je kazna Soudaniju.

OPŠIRNIJE:

 > Vučemilović: Pejin će snositi posljedice, a moj Antiša odradit će derbi bez repova 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.