Rijeka na Rujevici traži potvrdu prolaska u play-off. Evo vjerojatnog sastava

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

RIJEKA od 20:15 na Rujevici protiv B36 Torshavna igra uzvratnu utakmicu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Momčad Sergeja Jakirovića na domaćem terenu brani prednost od 3:1 koju je prije tjedan dana stekla na dalekom gostovanju na Farskim otocima.

Iako prva utakmica nije dobro krenula za Rijeku, koja se našla u zaostatku, nije bilo panike te je sada u vrlo lagodnoj situaciji. Prednost od dva gola na papiru nije velika, no Rijeka je izraziti favorit protiv Torshavna i očekuje se da će to i opravdati bez većih problema te izboriti susret s Lilleom u play-offu KL-a.

Jakirović nema razloga mijenjati

Jakirović u najavi susreta nije puno govorio u sastavu, no nema nekih razloga za promjene u odnosu na prvu utakmicu. Svi su odmorni, Rijeka ovog vikenda nije igrala SuperSport HNL te se u miru mogla pripremiti za ovaj meč.

Najviše prostora za rotaciju Jakirović ima u napadačkom dijelu terena. Toni Fruk, Marco Pašalić, Niko Janković i Franjo Ivanović trenutno su u najboljoj formi, ali priliku čekaju Nais Djouahra, Alen Grgić i Jorge Obregon. Ne treba čuditi ni ako od prve minute uz Emira Dilavera u stoperskom tandemu vidimo Niku Galešića ili Mateja Mitrovića, no prognozira se da Jakirović ipak neće ništa mijenjati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.