TRANSFERI

Rijeka na kraju sezone besplatno ostaje bez jednog od najboljih igrača

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

LUKA CAPAN od ljeta više neće biti nogometaš Rijeke. Napustit će klub kao slobodan igrač kad mu istekne ugovor koji trenutno ima potpisan s Rijekom.

Karijeru će vjerojatno nastaviti u inozemstvu, a Rijeku će napustiti nakon tri godine provedene na Rujevici. Stigao je iz Lokomotive i od status rezerve brzo došao do neupitnog člana prvih 11.

Gospodski rastanak

Upravo je pod trenutnim trenerom Rožmanom Capan pokazao svoj najbolji nogomet, a ove sezone jedan je od ključnih obrambenih igrača momčadi s Rujevice.

Rijeka mu je ponudila novi ugovor, ali Capan želi karijeru nastaviti van HNL-a pa je klub pristao honorirati njegov dosadašnji učinak u klubu i pustiti ga da ode bez da mu radi probleme. 

Problemi na Poljudu

Posebno je to zanimljiva odluka u trenutku dok se Hajduk iz sličnog razloga nalazi u otvorenom ratu s Mijom Caktašem koji je odbio novi ugovor po umanjenom iznosu pa je izbačen u drugu momčad.

Danas je priča dobila nastavak, na mostu koji spaja stadion i bazene na Poljudu osvanuo je transparent kojem je cilj uvrijediti Miju Caktaša i njegovog menadžera Darka Nejašmića. Ishod još uvijek nije poznat. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.