Redknappov sin odveo Ćorluku i Modrića na utrke konja: "Svi smo izgubili"

TOTTENHAM će svoju utakmicu 29. kola Premiershipa odigrati u 17 sati s Aston Villom. Dvoboj na Villa Parku će biti susret dviju momčadi koje su ove sezone iznenadile ljubitelje otočkog nogometa.

Aston Villa igra sjajno, trenutno je na petom mjestu sa 52 boda koliko ima i Arsenal te se bori za ćetvrtu poziciju koja bi joj omogućila Ligu prvaka. Tottenham, s druge strane, je također iznenadio, ali vrlo neugodno. Spursi su uz Manchester City momčad koja je vjerojatno najviše uložila u pojačanja no to se po prvenstvenoj ljestvici ne bi moglo zaključiti. Momčad Luke Modrića i Vedrana Ćorluke je tek trinaesta i još nije osigurala opstanak u ligi.

I Ćorluka je svjestan da su Uprava kluba i navijači očekivali mnogo više od momčadi te da su igrači jednostavno podbacili.

"Prije početka sezone svi smo govorili kako moramo biti među šest najboljih momčadi i sve što napravimo sve sezone je neuspjeh jer nismo među najboljom šestorkom. Nismo tamo gdje smo željeli biti", kaže Čarli.

Aston Villa danas u Birminghamu protiv Spursa ne smije kiksati želi li sljedeće sezone igrati Ligu prvaka.

"Volio bih da smo u poziciji Aston Ville, ali smo u situaciji u kojoj se nalazimo. Moramo učiniti nešto, daleko smo od našeg cilja. Više ne možemo samo pričati, moramo nešto i poduzeti", izjavio je Ćorluka.

Trener Ville, Martin O'Neil je svoje igrače u sunčani Dubai s nadom da će se im to pomoći da preteknu Arsenal i domognu se toliko željenog četvrtog mjesta.

"Svi znaju kako je važno biti u Ligi prvaka. Mnogo smo radili ove sezone, odmor nam je dobro došao i sad se moramo spremiti za najvažniju dionicu prvenstva", kaže O'Neill.

Redknappov sin vodio Ćorluku i Modrića na utrke konja

I doksu igrači Aston Ville hvatali boju u Emiratima, Ćorluka i Modrić su se zabavljali na utrkama konja. Naime, Jamie Redknapp, sin trenera Tottenhamovih nogometaša Harryja, odveo je momčad na konjske utrke u Cheltenhamu te ih instruirao na koje se konje kladiti, ali se to pokazalo kao pogrešan potez.

Nekdašnji engleski reprezentativac i veznjak Liverpoola dobio je zadatak odvesti igrače na “team-building”. No, Jamiejevi savjeti pokazali krivima, te da su Tottenhamovi nogometaši pogubili novac.

Potvrdio je to i naš reprezentativni branič.

"Otišli smo u Cheltenham. Ja sam izgubio novac. Jamie nam je objašnjavao na koga se dobro kladiti, no svi su favoriti izgubili. Prvi sam put bio na utrkama konja. Taj sport nije osobito popularan u Hrvatskoj. Mislim da je dobro da cijela momčad ode na zajedničko druženje, pogotovo za momčadski duh. Išao bih rado opet, nadam se da će se to i dogoditi. Zabavili smo se i sasvim sigurno profitirali od tog izleta", zaključio je Ćorluka.

M.Pa.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.