Čilić u transu: "Ovo je nevjerojatno!"

Foto: Hina

MARIN ČILIĆ ispisao je povijest i plasirao se u finale Wimbledona prvi put u karijeri. Najbolji hrvatski tenisač u polufinalu je sjajnom igrom pobijedio Sama Querreya s 3:1 u setovima (6:7, 6:4, 7:6, 7:5), a u finalu će igrati protiv boljeg iz dvoboja Federer - Berdych. 

> I JANICA SE NAKLONILA ČILIĆU Evo kako je prokomentirala uspjeh hrvatskog tenisača

"Ovo je nevjerojatno. Trudio sam se igrati od početka sjajno. No, Querry je držao visoki ritam. Imao sam neke prilike koje nisam iskoristio tijekom meča i mogao sam možda ranije završiti, ali sam bio sve bolji i bolji i to je na kraju odlučilo pobjednika. Jako sam sretan i jedva čekam finale", rekao je Čilić nakon epskog meča. 
Čilić se uspio vratiti nakon izgubljenog prvog seta u tie-breaku te preokretom stići do jedne od najvećih pobjeda u karijeri. 
 
"Querrey je jako dobar tenisač. Nije mi dozvoljavao da igram svoj tenis tijekom velikog dijela meča, ali uspio sam se vratiti u meč i preokrenuti. Jednostavno, uvijek razmišljam pozitivno i kako odigrati što bolje. Ovog puta sam uspio napraviti sve što sam zamislio", naglasio je Hrvat.  
On će u finalu igrati protiv Federera ili Berdycha, koji kreću od 17 sati u drugom polufinalu.
 
"Bit će to veliki meč i sve će biti otvoreno. Federer igra sjajno ovdje i osjeća se kao domaćin. No, i Berdych je jako dobar igrač. U finalu će svakako biti jako teško i zanimljivo, tko god bude moj protivnik", zaključio je Čilić.  

Tweets about marin cilic

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.