EURO ZA MLADE

Reakcije nakon poraza od Francuske: "Držali smo se plana, ali..."

Foto: Getty Images / Guliver Image

MLADA reprezentacija Hrvatske je već nakon dva kola skupine C Europskog prvenstva do 21 godine ostala bez šansi za plasman u polufinale. Momčad Nenada Gračana je nakon startnog poraza od Rumunjske (1:4), izgubila i od Francuske 1:0.

>>> U-21 FRANCUSKA - HRVATSKA 1:0 Blijeda Hrvatska ispala s Eura

Jedini gol zabio je Moussa Dembele u osmoj minuti i ostavio Hrvatsku bez bodova u skupini pa utakmica protiv Engleske neće imati rezultatski značaj, dok Francuzi igraju s Rumunjskom za osvajanje prvog mjesta jer obje ekipe imaju po šest bodova.

Čekamo reakcije nakon poraza od Francuske.

"Što je tu je, u odnosu na ovu utakmicu pokazali smo kompaktnost i ono što je izbornik tražio od nas, idemo dalje. Primili smo gol iz jedine pogreške, držali smo se plana s dupliranjem bokova, ali suvišno je pričati o tome kakva je Francuska momčad. Ostaje žal jer nismo iskoristili naše šanse, no ispunili smo sve što je trener tražio od nas. Nastavljamo se spremati za Engleze i nadam se da ćemo upisati pozitivan rezultat konačno", naglašava Nikola Katić nakon utakmice. 

"Stoperi Francuske idu visoko, znali smo da će biti prostora. No koliko god sam snage imao, nisam uspio zabiti onu šansu. Gledali smo dvaput utakmicu s Rumunjima i rekli smo sebi da ne možemo tako gubiti. Danas su nas milimetri dijelili od gola. S Brekalom smo dobili puno kad je ušao, kao i s Kulenovićem, vidjeli ste kako je otresao Francuza, kao da je ništa. Idemo sada zabiti Englezima", jasan je Marin Jakoliš. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.