Rat među Grobarima za vlast na tribini: U noćnim sačekušama koriste bejzbolke i noževe

NA ČINJENICU da najbrojnije navijačke skupine u Srbiji imaju puno dodirnih točaka s raznim oblicima kriminala u svom je serijalu Insajder upozoravala Brankica Stanković, novinarka srpske TV postaje B92.

U kontroverznom dokumentarcu Stanković je razotkrila "navijački" svijet s beogradskih ulica, koje su u posljednje vrijeme postale poprište krvavih obračuna podskupina Grobara.

South family i Alcatraz ratuju za prevlast na tribini ne birajući pritom sredstva. Piše to Press, koji napominje kako "pripadnici Grobara prave jedni drugima sačekuše, upadaju noću u stanove i krvnički se tuku bejzbol palicama".

Policija ih razotkrila nakon što je pripadnik South familyja izboden dovezen na Hitnu pomoć


Nakon okršaja huligani nisu prijavljivali policiji napade pa je MUP Srbije postao upoznat s cijelom pričom tek prije dva tjedna, i to kada je pripadnik grupe South family izboden nožem i u teškom stanju prevezen na Hitnu pomoć. Policiji je rekao da se ne sjeća tko mu je zadao zamalo smrtonosni udarac, a lagao je i o mjestu napada, kako policija ne bi mogla spriječiti buduće obračune.

MUP Srbije dao se nakon tog događaja u akciju, pomno prate South family i Alcatraz, a Pressov izvor ističe kako je policija s problemom upoznala i klub:

"Te grupe koriste sukobe i podjele u Partizanu jer je vlast na tribini važna zbog materijalne koristi. Partizan ima kao i svaki klub izravnu komunikaciju s navijačima i kontrolira ih."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.