HNL

Računica preuzeo Šibenik: Mislio sam odmarati, ovaj angažman je iznenađenje

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ŠIBENIK i Dean Računica dogovorili su suradnju do kraja aktualne sezone, potvrdio je klub na internetskim stranicama. Novi trener osmoplasiranog kluba Prve HNL će debi imati u petak kada na Šubićevac u sklopu 27. prvenstvenog kola stiže Lokomotiva.  

Računica je posljednji angažman imao kao pomoćnik Slavena Bilića s kojim je radio u kineskom Beijing Guoanu, West Bromwich Albionu i Al-Ittihadu iz Saudijske Arabije. Također, asistirao je i Aljoši Asanoviću u Melbourne Knightsima te Zoranu Barišiću u turskom Karabuksporu.

Pomoćnik Bilića, Asanovića...

Samostalno je vodio Junak iz Sinja, Primorac 1929 iz Stobreča te Uskok iz Klisa, a u novom angažmanu pomagat će mu Mirko Hrgović.

"Budući da sam već četiri godine u stručnom stožeru Slavena Bilića, mislio sam odmarati do šestog mjeseca i zato je ovaj angažman za mene neka vrsta iznenađenja. Naime, od petka navečer i tijekom subote trajali su pozivi i razgovori s predsjednicom Šibenika Marinom Jurić i na koncu sam pristao. Dogovor je da vodim Šibenik do kraja sezone", rekao je Računica.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.