lige petice

Promašaj godine: Iz ove situacije Interov nogometaš nije uspio zabiti

Foto: Screenshot Twitter

U SUSRETU 27. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je u srijedu na San Siru protiv Sassuola odigrao 3:3, a utakmica je imala nevjerojatnu završnicu te smo na njoj vidjeli promašaj koji je glavni favorit za promašaj godine u svijetu nogometa.

Iako su gosti poveli preko Francesca Caputa u 4. minuti, do poluvremena je Inter uspio napraviti preokret golovima Romelua Lukakua (41-pen) i Cristiana Biraghija (45+1).

Onda se igrala 63. minuta kad smo vidjeli nevjerojatan promašaj Intera. Nakon brze akcije Intera Lukaku je šutirao, golman je odbio loptu na tri, četiri metra, a na nju je natrčao Roberto Gagliardini koji je uspio napraviti nemoguće. S tri metra je pogodio gredu umjesto prazne mreže i ekspresno postao viralni hit. Da je to zabio, Inter bi otišao na 3:1 i vjerojatno završio posao. Ovako su se stvari zakomplicirale.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku promašaja možete pogledati OVDJE

Prava ludnica dogodila se u zadnjih deset minuta, kada su postignuta čak tri pogotka. Sassuolo je poravnao na 2:2 u 81. minuti iz penala koji je realizirao Domenico Berardi. Potom Borja Valero u 86. minuti opet donosi prednost Interu, da bi branič Sassuola Giangiacomo Magnani u 89. pogodio za konačnih 3:3.

Inter je i drugu utakmicu zaredom igrao bez ozlijeđenog Marcela Brozovića. Naime, hrvatski reprezentativni veznjak, koji je standardni prvotimac Conteove momčadi, pauzira zbog ozljede mišića lijeve noge.

Večeras se još sastaju AS Roma - Sampdoria te Atalanta - Lazio.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.