EUROPSKE LIGE

Promašaj Chelseaja: Sat vremena prije kraja prijelaznog roka rekli su da tražim klub

Foto: EPA

DANNY DRINKWATER je 2017. godine napustio Leicester City i došao u Chelsea za 38 milijuna eura. Bio je na posudbama u Burnleyju, Aston Villi, Kasimpasi i Readingu. U pet godina odigrao je svega 23 utakmice za londonski klub i tako nije opravdao status s kojim je došao iz kluba koji je osvajanjem engleskog naslova postao nevjerojatno iznenađenje.

U razgovoru za Sky Sports priznao je da je potratio najbolje godine svoje karijere. "Osjećam olakšanje jer ovo očito nije bilo dobro za mene i klub. Ljut sam zbog načina na koji su se ponašali prema meni", rekao je Drinkwater pa odgovorio: "Osjećam se kao da je propalo tih pet godina."

"Da sam ostao u Leicesteru, da se nisam ozlijedio, da me klub drugačije tretirao... Sve je to 'ako', to je frustrirajuće. Nemojte misliti da mi nije žao što se tako dogodilo, još sam ljut. S druge strane, ne mogu ništa promijeniti", rekao je.

Išao na terapije, oduzeli mu vozačku zbog pijane vožnje, tata dobio leukemiju

"Kako bih si pomogao, otišao sam na posudbe u Aston Villu, Burnley i Tursku s 30 godina. Nisam mislio da ću to ikad učiniti. S Readingom sam ispao u Championshipu. Pokušavao sam povlačiti ispravne poteze. Kada bih god probao, nešto je pošlo po zlu."

Otkrio je da je išao na terapije zbog problema u Chelseaju, a na pitanje živi li na lagodno s visokom plaćom odgovorio je: "Nije istina." "Ako niste dovoljno otvoreni za razgovor s pravim ljudima, to vas izjeda, što sam kasnije naučio. Mislio sam da sam jak tip koji se sa svime može nositi", izjavio je.

Godine 2019. oduzeta mu je vozačka dozvola zbog prometne nesreće, koju je izazvao zbog prevelike brzine. Priznao je da je tada imao psihičkih problema. "Tada su mi umrli baka i djed, tati je dijagnosticirana leukemija, izgubio sam psa, vozio pijan i borio se za sina. Napravio sam velike pogreške", rekao je.

Sat vremena prije kraja prijelaznog roka rekli mu da traži novi klub

Ispričao je kako mu je Maurizio Sarri, tadašnji trener Chelseaja, sat vremena prije kraja prijelaznog roka preko prevoditelja poručio da traži novi klub. Tada je u klubu bio tek godinu dana. "Nisam bio u njihovim planovima. Odgovorio sam im da mi treba vremena.

'Ne, ne, imamo klubove u inozemstvu o kojima možeš razmisliti', rekli su mi", prepričao je Drinkwater, dodajući kako je tada odlučio ostati u Chelseaju, zatim dobro igrao u Readingu, a sada traži idući klub svoje karijere.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.