Prije dvije godine napustio je Real. Ancelotti je sad potvrdio njegov povratak

Foto: EPA

REAL MADRID pobijedio je Rayo Vallecano 2:1 golovima Karima Benzeme i Rodryga u 36. kolu španjolske La Lige. Trener Reala Carlo Ancelotti nakon utakmice potvrdio je transfer Frana Garcije (23) iz Raya u madridski sastav. "Fran Garcia je lijevi bočni koji ima puno energije. Jako je brz s loptom i dobar je u napadu. Odgovara Realu i sljedeće sezone bit će s nama", izjavio je Ancelotti.

Garcia je prošao Realovu školu nogometa. Nastupao je za mlađe uzraste i B momčad, a 2020. otišao je na posudbu u Rayo Vallecano, koji ga je godinu dana kasnije otkupio za dva milijuna eura. O Garcijinom povratku pisalo se početkom veljače, a sada je prvi ljetni transfer Reala i potvrđen.

Garcia je U-21 španjolski reprezentativac. Ove sezone upisao je 37 nastupa, jedan pogodak i dvije asistencije za Rayo, 11. klub španjolskog prvenstva. Transfermarkt ga procjenjuje na deset milijuna eura. Podsjetimo, Real je tijekom sezone imao problema s pozicijom lijevog beka, na kojoj je nerijetko igrao Eduardo Camavinga, inače središnji veznjak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.