Predsjednik Lazija otkrio koja je dva kluba Tudor odbio prije no što je stigao u Rim

Foto: Profimedia

PREDSJEDNIK Lazija Claudio Lotito otkrio je da je novi trener rimske momčadi Igor Tudor odbio ponude dva jaka kluba prije no što je prihvatio posao koji mu je ponuđen u trenutačno devetom Serie A. Službeno predstavljanje Tudora očekuje se danas.

Hrvatski stručnjak preuzeo je Lazio nakon naprasnog odlaska Maurizija Sarrija. Potez dosadašnjeg Lazijevog trenera Lotito je opisao kao potez "luzera" dodavši da je "prelako dati ostavku jer ako prihvatiš ulogu, moraš je izdržati do kraja, iz poštovanja prema klubu, igračima i navijačima". Od Tudora očekuje više.

Odbio Napoli i Romu

Tudor je s Lazijem dogovorio suradnju na godinu i pol uz opciju produženja za dodatnu sezonu. Preuzimanje Lazija znači i njegov povratak u Italiju, gdje je već radio kao trener Udinesea i Verone te kao pomoćnik Andree Pirla u Juventusu. Posljednji posao imao je u Marseilleu, a prije prihvaćanja ponude Lazija odbio je neke jake klubove.

Kako je otkrio Lotito, Tudor je, prije no što je rekao "da" Laziju, odbio ponude aktualnog prvaka Napolija i Lazijevog gradskog rivala Rome.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.