Predsjednik La Lige: Messi nedostaje nogometu, Ligue 1 je takva da ga se manje prati

Foto: EPA

PREDSJEDNIK španjolske La Lige Javier Tebas bio je sudionik foruma na kojem se raspravljalo o globalnoj slici nogometa, njegovoj poslovnoj strani i kako bi on mogao izgledati u budućnosti. Pritom je govorio i o Lionelu Messiju, a time i otkrio da nema baš dobro mišljenje o nogometu u Francuskoj.

Španjolsko nogometno prvenstvo prvo je bilo osiromašeno odlaskom Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus, a onda ga je napustio i Lionel Messi, koji je Barcelonu zamijenio Paris Saint-Germainom. Ta dva odlaska svakako su najistaknutija kad je La Liga u pitanju, a Tebas priznaje, barem na Messijevom primjeru, da se to nije trebalo dogoditi.

"U PSG-u ga se manje prati"

"Mislim da Messi nedostaje La Ligi, ali i cijelom nogometu jer francuska liga je takva kakva jest. Mislim da ga se u Paris Saint-Germainu prati manje nego što ga se pratilo kad je igrao za Barcelonu. Dakle, on nedostaje nogometu. Nadam se da će biti sjajan na Svjetskom prvenstvu jer će ga tako ljudi opet moći vidjeti. Ne vidim baš da svi navijači gledaju kad PSG igra utakmicu protiv Nantesa", rekao je Tebas pa dodao:

"Nedostaje mi. Ne znam hoće li se vratiti, to ovisi o njemu. Ja se nadam da hoće i to u klub u kojem je stasao. Mislim da je bila pogreška razvrgnuti taj brak, čak i s njegove strane. Što se La Lige tiče, i bez njega i Ronalda mi smo na visokoj razini. Njihovi povratci? Messi bi se trebao vratiti prije Ronalda."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.