Esport

Poznato je kako će se zvati nova igra Call of Duty, a fanovi nisu oduševljeni

Screenshot: Call of Duty: MW3

SLUŽBENO je potvrđeno da će se sljedeća igra Call of Duty serijala zvati Call of Duty: Modern Warfare. Dobro ste pročitali. Prije 12 godina izašao je Call of Duty 4: Modern Warfare, a sada je ta igra nestala. Čisto sumnjamo da će se po uspjehu moći mjeriti s prethodnikom koji mnogi smatraju i jednom od najboljih igara u povijesti Call of Dutyja. 

>Pomogao sinu da ode na svjetsko prvenstvo u Fortniteu i osvoji 330 tisuća kuna

Ove ćemo godine tako dobiti četvrtu igru Modern Warfare u serijalu nakon Call of Duty 4: Modern Warfare, Modern Warfare 2 i Modern Warfare 3. Informaciju je na Twitteru objavio novinar Kotakua Jason Schreier. Isti izvor tvrdi da Activision radi "soft reboot" serijala s nadolazećom igrom. Iako bi bilo logično da se igra zove Modern Warfare 4, prema Shreieru, to neće biti slučaj. 

Čitav serijal obilježile su svakakve bedastoće kada su u pitanju imena igara, a toliko ih je dosad izašlo da je i zagriženim fanovima to već teško pratiti. Prije tri godine tako je izašao Call of Duty: Modern Warfare Remastered, a sada izlazi Modern Warfare. Call of Duty: Black Ops 4 stilski se pisao "IIII" umjesto "IV", što su neki opet protumačili kao skrivenu namjeru ili čistu glupost. 

U listopadu će Call of Duty proslaviti 16 godina. Poznati serijal pucačkih igara prošao je različite iteracije i negdje po putu pomalo izgubio smisao. Na igrama su radili Infinity Ward (originalni Call of Duty i veći dio Modern Warfarea), Treyarch (Black Ops podserijal) te Sledgehammer Games na Advanced Warfare i WWII. Novi Modern Warfare također razvija Infinity Ward.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.