Poslušajte što Hrgović misli o Hajduku: Jedini sam se vratio iz ljubavi, drugi nisu!

NIJE potrebno podsjećati kakvu je kalvariju Mirko Hrgović prolazio nakon potpisa za Dinamo. Navijački linč s obje strane, koji nije zaslužio. Ako ništa, barem zato što je svakom svom klubu na terenu uvijek dap maksimum. Jučer je okrenuo novu hrvatsku stranicu. Ovaj put, u igri nisu Dinamo i Hajduk, već Split.

"S braćom Žužul brzo sam se dogovorio. Nakon što je moj klub upao u probleme i na kraju izbačen u 4. ligu razmišljao sam o povratku kući. Ozbiljne opcije osim Hajduka, Dinama i Splita ovdje ne postoje. Jučer sam stupio u kontakt s braćom Žužul i brzo smo se dogovorili. Drago mi je da sam tako dobro organiziranom klubu. Ni Dinamu s nama neće biti lako", rekao je Hrgović u razgovoru za Radio Dalmaciju.

Ipak, neizbježno je pitati kakve reakcije navijača očekuje. I tu se Hrgović morao vratiti tri godine unatrag. Želio je još jednom poručiti Hajduku, ali i pojedinim novinarima, ono što ih ide.  Bez dlake na jeziku, kao i uvijek.

"Uopće ne volim o pričati o navijačima Hajduka...  Zašto bih se bojao neke reakcije, ja samo radim svoj posao. Za Hajduk sam ginuo... Nije Hrgović otišao u Dinamo za 50 ili sto tisuća eura više nije... Da su mi novci bili u prvom planu, nikada se ne bi ni vratio u Hajduk. Pa ja sam bio najjeftiniji igrač Hajduka. Ja sam se jedini vraćao u Hajduk zbog ljubavi, a ovi ostali, nitko se nije vratio iz ljubavi. Da ne pričam o tome da prije odlaska u Dinamo nisam ni pregovarao s Hajdukom. Oni uopće nisu bili zainteresirani za razgovor i to su mi automatski rekli. Svi ste to dobro znali, a to nije nitko pisao. Ne pravdam se niti izvlačim. Dinamo je bio moja jedina konkretna opcija, svi znate koliko je to organiziran klub. Ja svakome mogu pogledati u oči i nikada nisam lagao. Svi znamo što mislim o Hajduku i kako moje srce kuca"

Poslušajte razgovor Hrgovića za :

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.