Poljski suci trebali suditi ključni derbi u Grčkoj. Napili se u avionu i radili kaos?

Foto: Epa

NEVJEROJATNA vijest dolazi iz Grčke. Od 17 sati jednu od ključnih utakmica za rasplet prvenstva igraju AEK i Aris, a sudac utakmice je trebao biti Poljak Pawel Raczkowski sa svojim pomoćnicima Radoslavom Sieckom, Adamom Kupsikom i Krzysztofom Jakubikom. Međutim, noć prije susreta pojavila se vijest da su se Poljaci napili u avionu te da su u alkoholiziranom stanju počeli raditi kaos u zračnoj luci Eleftherios Venizelos.

Skandal u zračnoj luci

Grčki mediji pišu kako su se poljski suci žestoko posvađali s nekim grčkim putnicima koji su znali poljski jezik. Očevici tvrde da se po dolasku u zračnu luku jedan od poljskih sudaca čak i potukao s ocem i sinom, a jednog putnika je pljunuo.

Naravno, poljski suci neće suditi tako važnu utakmicu, a šef grčkih sudaca zamijenio ih je domaćim sucima kako bi se utakmica odigrala. AEK, za koji igra Domagoj Vida, dijeli prvo mjesto s Panathinaikosom i susret s Arisom mogao bi biti jedan od ključnih za naslov prvaka.

Poljaci tvrde da su oni napadnuti

Poljaci su demantirali cijelu priču, a glavni sudac Raczkowski je rekao kako su njih u avionu napali navijači Panathinaikosa.

''Napao me navijač Panathinaikosa nakon slijetanja u Atenu. Bio sam popljuvan i udaren. Taj čovjek je bio pijan i rekao je da će me uništiti u medijima. Ustao je sa svog mjesta i rekao da je iz Panathinaikosa i da će nas uništiti. Bio je to pijan i agresivan čovjek. Htjeli smo ići u policiju, ali je nam je jedan zaštitar iz Grčke savjetovao da je bolje da to ne napravimo jer ćemo provesti cijelu noć u policiji. Rekao nam je da je sutra važna utakmica i da je bolje da odemo u hotel'', rekao je Raczkowski u intervjuu za portal Weszło. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.